Tri Blend Select, primul shake proteic vegan Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition a lansat Tri Blend Select, primul shake proteic 100% vegan al brandului. Acesta conține o combinație unică de mazăre, quinoa și semințe de in, ca parte a unui amestec proteic premium care oferă toți aminoacizii esențiali într-o proteină completă. Cu un conținut scăzut de zahăr și cu o aromă bogată, este 100% vegan, conține ingrediente din surse naturale și organice, furnizând vitamina C și 7 minerale cheie – perfecte pentru cei care caută o nutriție naturală și de calitate.

Tri Bled Select Herbalife Nutrition

De ce ne place shake-ul proteic Tri Blend Select?

  • Pentru că poate crește aportul de proteine pe bază de plante atât pe parcursul dimineții, cât și în cursul după-amiezii, ca parte esențială a unei mese sănătoase sau după un antrenament fizic.
  • Pentru că poate constitui un preparat sănătos la masa zilnică a veganilor, dar și a celorlalți, care doresc să-și îmbogățească meniul cu proteine vegetale de bună calitate.
  • Tri Blend îndeplinește cerințele unui număr tot mai mare de „consumatori de wellbeing” care caută ingrediente naturale, cu o origine cunoscută, despre care dețin mai multe informații și în care au încredere. Gama urmează să fie extinsă şi cu alte produse pe parcursul timpului.

La Herbalife Nutrition, ne propunem întotdeauna să acoperim nevoile pieței care este într-o evoluție rapidă, cu produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și au un gust deosebit! Tri Blend Select ne consolidează poziția pe piața produselor dedicate segmentului de wellness, în valoare de aproape 100 de miliarde de dolari la nivel global, oferind distribuitorilor noștri șansa de a atrage noi categorii de consumatori“, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Tri Blend Select cu aromă de banană este disponibil și în România, începând cu luna august.

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției. Misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu produse și programe de nutriție excepționale, încă din 1980. Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin membrii independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ.

Produsele Herbalife Nutrition pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări.

Herbalife Nutrition susține Herbalife Nutrition Foundation, o organizație non-profit care sprijină organizațiile comunitare axate pe asigurarea unei nutriții corecte. De asemenea, Herbalife Nutrition sponsorizează peste 190 de sportivi, echipe și evenimente de talie mondială la nivel global. Herbalife Nutrition are aproximativ 8 300 de angajați în întreaga lume.

Negrese proteice de casă

ciocolata proteica Tri Blend Select Herbalife Nutrition

Ciocolată proteică cu fistic și fulgi de cocos

Fursecuri cu ovăz și Tri Blend cu arpmă de banană

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.