Vedete fără copii

Angelina Jolie are 6 copii, Eddie Murphy 8, Stephen Spielberg și Dustin Hoffman câte 7. Unele vedete au o mulțime de copii (naturali sau adoptați), altele – niciunul. Opt vedete fără copii ne explică de ce statutul de părinte nu e pentru ele o opțiune.

Laureus World Sports Awards - Arrival - St. PetersburgKim Cattrall spune că nu a găsit momentul potrivit pentru copii

Kim Cattrall (58 ani) starul din „Sex & the City” a fost căsătorită de 3 ori, dar nu are copii. Ea recunoaște că și-a pus întotdeauna cariera mai presus de familie, motiv pentru care nici nu și-a propus vreodată să aibă copii. I-ar fi plăcut să fie mamă, dar nu a găsit momentul potrivit pentru asta.

La vremea când ar fi fost pregătită, mariajele ei erau pe ducă, iar ea s-a întors la muncă.

Întotdeauna m-am gândit „Lasă că-l fac la anul. O să-l fac după filmul ăsta.” Și apoi a rămas – nu însărcinată, ci singură, și iar a fost nevoită să renunțe la gândul de a avea un bebeluș, spunea ea într-un interviu în „The Independent”. Și-a găsit o consolare ca mentor pentru actorii mai tineri. „Ei sunt ca și copiii mei”, spune Kim. La 58 de ani, nici nu mai poate avea copiii ei naturali. De anul acesta, Kim vorbește public despre schimbările prin care trec femeile la menopauză, ca susținătoare a campaniei ”Tune into Menopause” lansată de Pfizer.

Ricky Gervais nu vrea să le dedice copiilor 16 ani din viață"Muppets Most Wanted" (2014)

Actorul britanic Ricky Dene Gervais (45 ani), cunoscut din serialul TV The Office, produs de BBC, autor de cărți pentru copii, deținător al mai multor premii BAFTA, Golden Globe, Brittish Comedy și Rose d’Or, apreciat actor de stand-up comedy, a fost într-o relație de 32 de ani cu producătoarea și scenarista Jane Fallon. El spune că a ales să nu se căsătorească pentru că „nu avem niciun motiv să facem o ceremonie în fața lui Dumnezeu de vreme ce acesta nu există”. Și nu vrea să aibă copii pentru că „nu vrem să le dedicăm 16 ani din viața noastră. Și oricum sunt prea mulți copii, desigur”. Gervais este un suporter al drepturilor gay și un ateist, care susține că și-a pierdut credința la vârsta de 8 ani.

Helen Mirren crede că nu are instinct matern

40EME FESTIVAL DU FILM AMERICAIN DE DEAUVILLE 2014

Cunoscuta actriță britanică Dame Helen Mirren (69 ani), „Regina” câștigătoare a unui Oscar (pentru rolul Elisabetei I și a II-a din seria tv cu același nume) și a numeroase premii BAFTA și Golden Globe, a avut o relație de 2-3 ani cu actorul Liam Neeson, prin anii ’80, apoi una de 11 ani cu regizorul american Taylor Hackford, care i-a devenit soț, în 1997. Ea spune că s-a mulțumit cu rolul de mamă vitregă a celor doi copii ai soțului ei și că nu și-a dorit propriii copii, întrucât nu are „niciun fel de instinct matern”.

oprah

Oprah Winfrey foto: Hepta

Photo by Jim Smeal/BEImage

Renee Zellweger, Photo by Jim Smeal/BEImage foto Hepta

Oprah Winfrey nu a vrut copii, pentru ca ei să nu sufere

Deși a avut mai multe relații, Oprah nu a fost niciodată căsătorită și a declarat într-un interviu recent publicației Hollywood Reporter: „Dacă aș fi avut copii, m-ar fi urât, cu siguranță. Ar fi sfârșit prin aapărea la un show similar cu Oprah, vorbind despre mine; pentru că cineva trebuie să sufere și probabil că ei ar fi fost aceia.”

Renee Zellweger vrea copii, dar nu are cu cine să-i facă

Simpatica Bridget Jones a avut mai multe relații romantice (cu Jack White, Jim Carrey și Bradley Cooper), a fost căsătorită timp de 4 luni cu cântărețul Kenny Chesney, dar nu are copii. Iar la 45 de ani, perspectiva de a-i avea pare din ce în ce mai îndepărtată. În octombrie anul trecut, ea a declarat pentru „Radaronline” că, deși s-ar putea să fie dificil să aibă un copil pe cale naturală, e hotărâtă să aibă o familie. Și a mai spus că se gândește să adopte un copil împreună cu iubitul ei actual, muzicianul american Doyle Bramhall II. Renee e o adevărată romantică, a spus sursa citată, și nu vrea să fie mamă singură. „Întotdeauna și-a dorit un partener cu care să împartă experiența de părinte, în condiții perfecte.” Acum, după ce și-a „aranjat” și fața, Bridget pare pregătită să reia lucrul la „Jurnal” și să pornească în aventura maternă.

Winona Ryder: „ce fac dacă nu pot avea copii?”

AARP 13th Annual Movies for Grownups Awards Gala, Los Angeles, America - 10 Feb 2014Starul din ”Girl, Interrupted” și ”Black Swan” n-a fost căsătorită și nu are copii. A avut relații cu frumoșii Hollywood-ului, Johnny Depp și Matt Damon, iubitul ei actual e designerul de modă Scott Mackinlay Hahn, dar niciunul n-a convins-o să se așeze la casa ei. La 43 de ani, Winona a început să se gândească la copii, cum mărturisește în ”The Telegraph”: „Vorbeam cu tatăl meu anul trecut și îi spuneam – ce fac dacă nu pot avea un copil? și el mi-a zis că sunt și alte feluri în care poți avea copii în viață.” Până atunci, Winona se mulțumește cu pozele copiilor fratelui ei, pe care le răsfoiește adesea pe smartphone.

Cameron Diaz:„nu m-a atras niciodată să fiu mamă”

American Museum of Natural History's 2014 Museum Gala - New York City

Cameron Diaz

La 42 de ani, vedeta din „John Malkovich”, „Îngerii lui Charlie” și „Mary cea cu vino-ncoa” arată mai bine ca niciodată, dar maternitatea nu i se părut niciodată atrăgătoare. „E atât de multă muncă să ai copii”, spune ea într-un interviu din Esquire. „Să ai responsabiltatea altor vieți în afară de a ta – nu mi-am asumat asta… un copil – toată ziua, în fiecare zi, timp de 18 ani. Să nu ai un copil poate fi mult mai ușor, dar asta nu înseamnă că e o decizie ușoară. Îmi place să protejez oamenii, dar să fiu mamă nu m-a atras niciodată.”

Ashley Judd crede că investiția în copiii tăi e un gest egoist, când sunt atâția orfani pe lume…

"Dolphin Tale 2" Los Angeles Premiere

Ashley Judd, 45 de ani, alias Rebecca Winstone din miniserialul TV „Missing” (pentru care a primit o nominalizare Emmy), a fost cărătorită timp de 12 ani (2001- 2013) cu fostul pilot de curse scoțian Dario Franchitti. Ea a declarat într-un interviu acordat publicației Sunday Mail că „este de neconceput să mai faci copii când atâția mor de foame în țările sărace”. Ea scrie în memoriile publicate în 2011, sub titlul „Tot ce este dulce și amar”: „M-am gândit că ar fi egoist din partea noastră să investim într-un copil al nostru, când aceste resurse și energie ar putea nu doar să-i ajute pe copiii care există deja, dar prin promovare și susținere să transforme lumea într-un loc unde niciun copil nu va mai fi nevoit să se nască vreodată în sărăcie și abuz”. „Am ales să nu am copii pentru că aceia care există sunt și ai mei. Nu am nevoie să fac propriii mei copii, când sunt atât de mulți orfani sau abandonați, care au nevoie de dragoste, atenție, timp și îngrijire”. Actrița a declarat că a simte astfel de la vârsta de 18 ani, când și-a susținut pentru prima dată opiniile față de un prieten din copilărie. „De-a lungul anilor am «adoptat» în tăcere mulți copii din America și diverse părți din lumea de sud (un termen mai corect pentru țările în curs de dezvoltare), donând bani pentru sănătate, îngrijire, hrană, educație și adăpost acolo unde trăiesc și unde au nevoie de șanse la o viață mai bună.”

 

Foto: ©Hepta, FreeDigitalPhotos by Jomphong

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.