Votează pentru copilul tău

1Dacă vrei să personalizezi lucrurile copilului cu o monogramă, ca să și le găsească mai ușor, nu trebuie să te apuci de brodat si cusut. Ai la îndemână o ștampilă – votează pentru copilul tău cu ștampila personalizată și aveți o viața mai ușoară, amândoi…

Atunci când ești părinte, zilele și întâmplările curg altfel. Înveți să fii empatic, să te gândești mai puțin la tine și mai mult la copiii tăi. Îți dorești cu tărie să le ușurezi viața, să îi păzești, să îi aperi și să îi scutești de bătăi de cap inutile.
Ca mamă vrei să îți protejezi copiii, să îi ajuți să se descurce în orice situație și să capete încredere în ei. Și, dacă se poate, să îți faci și ție viața mai ușoară.
De câte ori și-au încurcat cei mici lucrurile cu ale altor puști la grădiniță, la școală sau în parc? De câte ori rătăcești șosetele și nu le mai poți împerechea? De câte ori nu se ceartă copiii pe jucării și puzzle-uri?
Știi că poți să rezolvi toate aceste situații stresante cu un singur gest? Ștampilând!

Ștampila secolului

Poți folosi o ștampilă pentru materiale textile care să te ajute să personalizezi hainele și jucăriile copilului tău. Rapid, sigur și fără mari bătăi de cap.
Personalizarea jucăriilor îl ajută și pe puștiul tău să își poată recunoaște cu ușurință lucrurile atunci când este în parc. Și la fel de ușor îi poate fi la școală și la grădiniță – cu penarele, caietele și cărțile. Și unde mai pui că poți folosi o ștampilă cu față zâmbitoare, atunci când răsplătești faptele bune!… Sau o ștampilă cu numele copiilor sau imagini care să le trezească amintiri plăcute.

Detalii si comenzi pe colop.ro

 

2

4 3 IMG_1496

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou