Wagner Arte la Târgul Internațional de Artă de la Amsterdam

În noiembrie anul acesta, Wagner Arte a reprezentat cu succes țara noastră la cea de-a zecea ediție a Târgului de Artă SIERAAD, de la Amsterdam.

Între 7 – 10 noiembrie, a avut loc la Amsterdam a zecea ediție a Târgului de Artă SIERAAD. Evenimentul internațional reprezintă o platformă, un loc de întâlnire pentru colecționari, pasionați, observatori, curatori și, mai ales, artiști întreprinzători. În acest an, grație unei inițiative ministeriale, la standul cu numărul 77 s-a aflat (reprezentând, cu succes, România) marca Wagner Arte Frumoase și Povești.

SIERAAD este unul dintre evenimentele cele mai de seamă pe tema bijuteriei de autor, iar fluxul important de vizitatori la standul 77 a relevat că piața olandeză ar putea deveni pentru marca Wagner Arte o zonă foarte bună de explorat. Piesele expuse au fost primite cu ochi buni, curioși, surprinși de noutatea pieselor și chiar cu entuziasm!

La această primă ediție SIERAAD, Wagner Arte a participat cu temele făcute, dovedindu-se că ar fi provocator să mergă din nou la anul la acest târg, în eventualitatea că se va continua tradiția deja începută, cu o a doua ediție.

De Crăciun, Casa Wagner te așteaptă cu surprize și cadouri

Ne apropiem, cu pași repezi, de acea perioadă din an în care parcă ne dăm voie să visăm mai mult! Dacă sunteți în căutarea unor obiecte speciale pentru Crăciunul 2019, găsiți câteva idei aici. Vei găsi, mai mult decât obiecte, sentimente! Și așa vei realiza că a dărui altora, cat și a-ți dărui obiecte-sentimente înseamnă mai mult decât a „marca” Crăciunul. Poți să îți începi luna cadourilor cu Wagner Arte și să continui, prin ceea ce alegi, să înfrumusețezi viața. A ta și a celor pe care îi prețuiești.

Din 2020, poți intra în Clubul Colecționarilor

Un card special răsplătește fidelitatatea clienților ce achiziționează obiecte Wagner Arte Frumoase și Povești, cu o valoare de minim 5.000 lei, într-un interval de 6 luni. Aceștia intră în Clubul Colecționarilor Wagner Arte Frumoase și Povești și primesc un card special, ce oferă următoarele beneficii:
  • accesul la colecțiile Premium sau de serie mică;
  • prioritate la achiziția creațiilor în serie limitată, cu opțiunea de pre-rezervare;
  • discount permanent de 15%;
  • invitații la lansarea noilor colecții, la evenimentele speciale;
  • oferte speciale din partea partenerilor și a colaboratorilor externi Wagner Arte Frumoase și Povești.

Despre Ana și Irina Wagner poți afla mai multe din interviurile:

Ana Wagner: „Viața noastră pe pământ e iubire”

Irina Wagner: Românii sunt generoși și oferă cadouri scumpe

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.