Xlear Sinus Rescue, cea mai nouă formulă naturală împotriva guturaiului

Xlear Sinus Rescue este cel mai nou produs din portofoliul Xlear România. Acesta completează gama de decongestie nazală formată din Xlear Spray, Xlear picături nazale, Xlear Max și Xlear Kids. Noul produs este revoluționar prin orginalitatea formulei. Aceasta înglobează, pe lângă xylitol și sare de mare, un amestec de uleiuri esențiale de oregano și arbore de ceai. Toate au proprietăți anti-bacteriene și împreună cu xilitolul ajută la anihilarea bacteriilor din nas și sinusuri.

xlear sinus rescue

Xlear Rescue este o soluție naturală eficientă împotriva congestiei căilor respiratorii superioare. Noul spray nazal reduce inflamația, decongestionează căile respiratorii superioare, spală bacteriile, praful și impuritățile din sinusuri și nas.

„O răceală comună, ca și infecția virală, se va manifesta prin obstrucție nazală, adică nas înfundat sau rinoree seroasă, apoasă (nasul care curge) și/sau durere în gât. Obstrucția nazală determină stagnarea secrețiilor la nivel rinosinusal, secreții care se pot infecta – coloniza bacterian.  În situația în care avem de-a face cu o colonizare bacteriană, iar secrețiile se transformă din incolore în galben-verzui și sunt însoțite de febră, este indicat sa mergeți la medic”, ne sfătuiește dr Ana Maria Apostol,  medic ORL și pediatru.

xlear

O respirație corectă și bună este esențială și pentru o dantură frumoasă. Iată de ce: „dacă un copil are obstrucție nazală sau sinusuri  blocate, acesta poate dezvolta respirație orală. Din nefericire, chiar și cea mai mică formă de obstrucție a căilor nazale îl poate face pe copil să recurgă la respirație orală”, explică medicul ortodont Ela Bănică, de la OrthoInstitute. „Dacă respirația orală este tratată la timp, efectele ei negative asupra dezvoltării faciale și dentare pot fi reduse sau evitate complet. Același lucru se aplică și în cazul problemelor medicale  asociate cu această afecțiune.” Respirația pe gură prezintă un număr mare de consecințe nefavorabile, precum modificări de postură,  cu impact negativ în dezvoltarea sistemului stomatognatic și asupra procesului nutrițional, tulburări de somn și probleme la școală.

O altă consecintă gravă a respirației orale este absorbția redusă a oxigenului în sânge, care determină un lanț de probleme cu somnul, rezistența, nivelul de energie și simptome de ADHD.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.