Taur Horoscop 2015

ID-10085288Taur Horoscop 2015: Casa visată

Dragi Tăurași, anul vostru începe de fapt pe 11 august, când Jupiter intră în Fecioară, de unde va atrage norocul de partea voastră. Dar și până atunci sunteți protejați de astre, căci Saturn iese din opoziția cu Soarele vostru, eliberându-vă de stres, oboseală și probleme cu sănătatea. Reușiți să vă recăpătați energia și buna dispoziție, ceilalți devin mai cooperanți. În ultimii doi ani, Saturn și-a pus amprenta și pe relația cu partenerul. Fie că ați oficializat relația sau ați avut de făcut față împreună unor provocări, totul a fost serios, responsabil, ați avut parte mai mult de muncă decât de distracție împreună. În ianuarie, Saturn părăsește Scorpionul pentru următorii 30 de ani (cu excepția unei scurte întoarceri de 3 luni iulie-septembrie) eliberându-vă de tensiunile parteneriale.

Anul acesta, piramida ”grelelor” în semne de Foc, vă ajută cu finanțele, părinții, casa și căminul – așadar un an mai bun decât precedentul!

Martie este o lună bună pentru investiții în domeniul imobiliar, al proprietăților, o schimbare în casă, o renovare, Jupiter vă îndeamnă să cheltuiți fie pentru extinderea spațiului locativ sau înfrumusețarea acestuia. Sau vă aduce o surpriză plăcută de la părinți. (Poate o casă cadou?) Puteți contracta un împrumut avantajos pentru casă sau obține un avans cu minim de efort. Ar fi bine să semnați până în martie, pentru că aprilie și mai sunt luni în care Jupiter e agresat de planetele rapide, iar din iulie Saturn și Jupiter nu vă mai susțin în demersurile legate de casă și bani.

Aprilie, mai și iunie sunt bune pentru câștiguri. În aprilie, conjuncția Venus-Marte în zodia voastră vă aduce farmec, încredere, și vă îndeamnă să spargeți gheața. Chiar dacă sunteți rezervați de obicei și calculați de o mie de ori înainte să tăiați o dată, acum sunteți mai rapizi în acțiuni și mai demonstrativi în manifestări.

În iunie, conjuncția Soare – Mercur- Venus în Gemeni vă poate aduce o oportunitate în afaceri sau un bonus la salariu. Care, din păcate, nu va fi foarte mare sau pe termen lung, din cauza lui Saturn retrograd și prost aspectat de Neptun, care jenează această frumoasă triplă conjuncție.

Din 11 august veți duce totul mult mai ușor, pentru că intrarea lui Jupiter în Fecioară promite un an plin de șanse și expansiune. Septembrie vine cu oportunități de tot felul, octombrie vă aduce multă energie și chef de distracție. Octombrie e luna voastră norocoasă, dragi Tăurași. Marte Venus și Jupiter în Fecioară trimit raze pline de bunăvoință spre zodia voastră, toate trei în conjuncție cu Nodul Nord al Lunii – un moment de grație pentru Fecioare, Tauri și Capricorni. El va fi despre iubiri împlinite, distracție, vești bune de la copii sau pentru succesul acestora. În noiembrie și decembrie sunt posibile vești despre moșteniri și alte bunuri, daruri și surprize plăcute de la parteneri.

Sfârșitul de an e vesel, plin de energie, cu vești bune de departe, planuri de călătorie și oportunități financiare.

BERBEC

BERBEC

GEMENI

GEMENI

rac

RAC

LEU

LEU

fecioara

FECIOARĂ

balanta

BALANȚĂ

scorpion

SCORPION

sagetator

SAGATĂTOR

capricorn

CAPRICORN

varsator

VĂRSĂTOR

PESTI

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.