Săgetător Horoscop 2015

ID-10085295Săgetător Horoscop 2015: Realizări durabile

Anul acesta, chiar din ianuarie, Saturn își face intrarea în zodia voastră, dragi Săgetători. Vestea proastă e că vă așteaptă doi ani și jumătate de muncă, probleme, disciplină, asumări de griji și responsabilități. Vestea bună e că, în aspect prietenos cu celelalte planete, tranzitul lui Saturn vă aduce realizări durabile, la care nici nu ați sperat. Vestea și mai bună e că, în prima jumătate a acestui an, Saturn primește susțineri excelente de la Jupiter (stăpânul zodiei voastre) și Uranus. Asta înseamnă o perioadă cu șanse frumoase în orice domeniu, dar mai ales cel privind relația cu străinătatea, studii universitare, călătorii, iubiri și copii. Poate primiți o bursă de studiu în străinătate, poate decideți să plecați în altă țară, unde vă întâlniți iubirea. Schimbările sunt importante și tind să cred că își vor face simțite efectele pe termen lung. Aveți șansa să aveți un copil, dacă acest lucru nu a fost posibil până acum. Sau o iubire așa cum ați visat. Sunteți serioși în sentimente, dragi Săgetători, iar norocul e de partea voastră. Februarie și martie sunt luni tumultoase și pasionale, când vă așteaptă adevărate răsturnări de situație. Aspectul bun în domeniul sentimentelor și copiilor se păstrează până în vară, așa că nu vă sfiiți să luați o decizie, ea vă va fi favorabilă. Iunie și iulie sunt luni pentru adevăratele călătorii.

Mai puțin bine aspectat este sectorul casei și al părinților, familiei, unde vă așteaptă posibile înșelăciuni, confuzii, decizii greșite sau pripite. Nu e o perioadă bună pentru achizitii imobiliare, dar dacă e musai să vă luați o casă sau să faceți renovări, lăsați-le pentru perioada de vară (iulie-august) și fiți precauți!

Sectorul banilor suferă transformări radicale de o bună bucată de vreme (din 2008), în care a trecut de la urcușuri vioaie la coborâri spectaculoase, și încă se rostogolește. Asta se petrece și din pricina tranzitului lui Pluto, care va mai sta pe banii voștri până în 2023. Nu e cazul să vă faceți griji. În primul rând, pentru că v-ați obișnuit deja cu fițele lui Pluto. În al doilea rând, pentru că transformările sunt atât de subtile, încât s-ar putea să nici nu le observați decât peste ani, când veți privi retrospectiv situația. Iar în al treilea, și cel mai important, pentru că din august anul acesta și până în iulie viitor, Pluto în Fecioară se află în aspect excelent cu Jupiter, marele benefic al zodiacului, în casa carierei și a poziției sociale. Din 11 august, timp de un an, veți beneficia de atenția exclusivă a astrelor: șansa avansării în carieră, contracte avantajoase, surse noi de venit. Mai mult, cred că veți avea și de unde economisi, pentru vremuri grele. Septembrie și octombrie vor fi cele mai bune luni din acest an pentru carieră și bani – enjoy!

BERBEC

BERBEC

taur

TAUR

GEMENI

GEMENI

rac

RAC

LEU

LEU

fecioara

FECIOARĂ

balanta

BALANȚĂ

scorpion

SCORPION

capricorn

CAPRICORN

varsator

VĂRSĂTOR

PESTI

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.