Capricorn Horoscop 2015

ID-10085296Capricorn Horoscop 2015: Vă pregătiți de drum

De câțiva ani, viața e un carusel pentru voi, dragi Capricorni (mai ales pentru cei născuți în decembrie și prima săptămână din ianuarie). Intrarea lui Pluto în zodia voastră, în 2008, v-a dat peste cap toate planurile, oricare ar fi fost ele, iar Uranus a contribuit și el din plin cu elementul surpriză. Poate că surprizele au fost uneori neplăcute, dar schimbarea a fost cu siguranță în bine, chiar dacă n-ați văzut imediat asta. Poate n-ați luat întotdeauna cele mai bune decizii, dar ați învățat de fiecare dată ceva nou. Poate ați urmat stagii noi de studiu, ați cunoscut oameni interesanți, v-ați schimbat locuința, v-ați îmbogățit experiența și cunoștințele. În orice caz, Uranus și Pluto au făcut curat în viața voastră, chiar dacă voi nu aveați curajul s-o faceți. Saturn v-a triat prietenii, iar Neptun v-a dat idei noi și v-a deschis apetitul pentru creație și inovație.

În prima jumătate a acestui an, veți simți și voi efectele bune ale piramidei Uranus-Jupiter-Saturn, vizând în continuare schimbări în domeniul casei, proprietăților și banilor. Dacă nu v-ați luat altă casă și nici n-ați renovat-o recent, acum e momentul s-o faceți. Chiar dacă vi se pare o schimbare riscantă și dificilă, greu de obținut, ea va fi susținută de astre, până în iulie. Poate că acum vă ajută și părinții sau reușiți să obțineți un împrumut avantajos. Sau poate reușiți să închiriați apartamentul, la un preț mai bun. Saturn, stăpânul zodiei voastre, e bine aspectat de Jupiter, aflat în casa finanțelor și averilor comune, a bunurilor de tot felul. Poate veți primi o moștenire în bani sau imobiliară, un cadou important, poate un sprijin neașteptat. În orice caz, veți avea o realizare pe termen lung, până în vară. Saturn guvernează și domeniul banilor din surse proprii, unde s-ar putea să înregistrați creșteri.

Pe 11 august, Jupiter intră în Fecioară, de unde vă trimite raze prietenoase, timp de un an. În trigon cu Pluto din zodia voastră, Jupiter vă promite entuziasm, îndrăzneală, încredere în sine și vitalitate, putere și control, elevare. Oportunități diverse în domeniul relațiilor cu străinătatea, studiilor și călătoriilor. Aprilie-mai sunt luni bune pentru sănătate sau la serviciu, unde s-ar putea să apară proiecte noi abia în iunie. În lunile de vară, Saturn retrogradează în casa prietenilor și a speranțelor, unde poate încheia un capitol de realizări, înainte de a părăsi definitiv acest domeniu. Îl ajută și Marte în casa parteneriatelor, deci prietenii și partenerii țin aproape, vin cu idei, chiar dacă sunt controversate. Opiniile se bat cap în cap, Pluto vă dă prestanță și reușiți în cele din urmă să vă impuneți părerea, chiar dacă ceva mai subtil sau mai târziu.

În iunie și iulie, tandemul Jupiter Venus vă promite o schimbare financiară, bani obținuți din speculații, colaborări, contracte suplimentare, un cadou de la părinți sau în legătură cu o casă, beneficii printr-un partener de afaceri sau de viață. Din păcate, nu chiar pe măsura așteptărilor, din pricina cuadraturii cu Saturn retrograd. Dacă nu e vorba despre bani, atunci e vorba despre dragoste. Pasiuni, emoții, romantism, sentimente contrarii. Atmosfera ia foc în primele zile ale lui august, o dată cu intrarea Soarelui, și apoi a planetei Marte, în aceeași casă, atât de frământată vara asta, a valorilor comune, moștenirilor, pasiunii și sexualității. Dacă nu moșteniți nimic, aveți toate șansele să trăiți emoții și pasiuni memorabile.

Septembrie și octombrie sunt luni excelente pentru călătorii, studii și relații cu străinătatea, domeniu unde veți întâlni mari oportunități, tot anul. Noiembrie e despre carieră și prestigiu. Conjuncția Venus Marte în Balanță, în aspecte tensionate cu Pluto și Uranus, anunță schimbări, oportunități în carieră, dar și înfruntări, provocări dificile, care pot ține până la sfârșitul anului. Pe 6 decembrie, Venus intră în Scorpion, de unde vă trimite raze bune și susținere, în tot ceea ce vă propuneți.

BERBEC

BERBEC

taur

TAUR

GEMENI

GEMENI

rac

RAC

LEU

LEU

fecioara

FECIOARĂ

balanta

BALANȚĂ

scorpion

SCORPION

sagetator

SAGATĂTOR

varsator

VĂRSĂTOR

PESTI

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.