Gemeni Horoscop 2015

ID-10085289Gemeni Horoscop 2015 Studii, afaceri și călătorii

Prima jumătate a anului vă este favorabilă, dragi Gemeni. Jupiter în Leu vă aduce oportunități în domenii legate de scris, comunicare, presă, studii, comerț, afaceri, drumuri, negocieri. Poate înveți o limbă străină sau un nou mod de operare la computer, ori îți iei masterul în marketing. Poate vei decide să te înscrii la un curs pe care voiai să-l urmezi de mult sau vei dori să începi o afacere pe cont propriu. Orice vei întreprinde până iunie, are mari șanse de succes. Acum beneficiezi de sprijinul unor parteneri serioși și prieteni săritori, chiar dacă relațiile sunt un punct sensibil și ai nevoie de flexibilitate, dacă vrei ca proiectele tale să nu stagneze. Încearcă să examinezi corect situația și nu-ți supraevalua forțele, pentru că din 2012 ai intrat într-o perioadă de amăgiri și romantism, speranțe nerealiste, care va ține până în 2025, când Neptun va părăsi, în cele din urmă, zona carierei și a statutului social. O perioadă plină de provocări, în care debordezi de creativitate, ai șansa să îți pui în aplicare cele mai ingenioase idei, dacă reușești să îți ajustezi obiectivele și speranțele în raport cu realitatea. Mai ales anul acesta, când piramida în semne de foc îți aduce un potențial de mari reușite în casa drumurilor și a comunicării, a parteneriatelor și a speranțelor împlinite, cu ajutor de la prieteni. Astrele te invârtesc în caruselul lor, te împing să acționezi, dar te și recompensează pentru asta. Opoziția Soarelui tău cu Saturn subliniază încă o dată că succesul nu vine de la sine, ci va fi obținut prin muncă multă și efort susținut, cu eventuale sincope de energie. Îngrijește-ți sănătatea și cultivă-ți simțul răbdării, pentru că o să ai nevoie de amândouă.

În martie, te poți îndrăgosti de un prieten. Schimbarea prieten-iubit poate surveni brusc, luandu-te prin surprindere. Sau poate că sentimentele sunt doar ale unuia dintre voi. Oricare ar fi situația, ar fi bine s-o lămurești, căci are toate șansele să devină una pe termen lung.

Din aprile până în iunie, e o mare aglomerație de planete în zodia ta. Întâi Venus și Mercur îți aduc noroc și idei excelente. Apoi Soare și Marte, care îți dau multă energie și te cheamă la rampă, chiar dacă opoziția cu Saturn îți amintește că ai nevoie și de un strop de odihnă. Îngrijește-ți sănătatea, fă sport, pentru a elibera energiile.

Venus stă în Leu timp de 4 luni (iunie – septembrie) unde e întâi în conjuncție cu Jupiter, apoi cu Soarele și Mercur, iar în septembrie cu Marte. Toate sunt în aspect bun cu Uranus, planeta schimbării, cu vești în domeniul amintit la început (scris, comunicare, presă, studii, comerț, afaceri, călătorii) oportunități, schimbări mult așteptate, realizări originale, lucruri făcute ”în felul tău”. În cazul în care nu te-ai apucat de învățat, de scris sau de comerț și nici nu pleci în călătorie, e posibil și ca toată agitația să fie legată de frați, surori, rude apropiate sau vecini.

În iunie și iulie cheltuiești mai mult, dar cu folos. Banii, munca și cariera sunt strâns legate într-o piramidă de apă, aducătoare de șansă, formată din Saturn, Neptun și Marte. Chiar dacă acestea nu sunt planete așa zis benefice, când sunt folosite corect, pot schimba cursul lumii. Lumea ta, în orice caz. Nu fără hopuri, însă. Dacă mizezi pe intuiție, creativitate și multă muncă, nu ai cum să dai greș.

Din august, Jupiter intră în Fecioară, aducând lucruri bune în domeniul casei, căminului și părinților. Fie ai chef de renovări, fie părinții te sprijnă într-un proiect important sau îți aduc alte vești bune. O lună excelentă pentru casă este noiembrie, când Jupiter, Venus, Marte și nodul nord al lunii tranzitează Fecioara și pun umărul împreună la realizările tale legate de cămin, te ajută cu o realizare pe termen lung. Sau înveselesc atmosfera în casă, unde investești energie și bani.

Dacă nu ți-ai întâlnit iubirea adevărată în martie, luna noiembrie poate fi vremea îndrăgostirii. Marte și Venus în Balanță dinamizează emoțiile, iar tranzitul Soarelui și al lui Mercur peste Saturn te poate ajuta să întâlnești un partener de viață serios și înțelept. Celor deja căsătoriți, astrele le pot cimenta relația, le poate aduce noroc prin partener sau copii sau o realizare pentru aceștia. Poate fi și o perioadă în care vrei să te distrezi mai mult, să călătorești, și debordezi de creativitate. La final de an, revenirea lui Uranus în mers direct îți arată care e, de fapt, schimbarea.

freedigitalphotos.net ID-10085286 ID-10085288 ID-10085290 ID-10085291 ID-10085292 ID-10085293 ID-10085294 ID-10085295 ID-10085296 ID-10085297

 

 

 

 

 

 

ID-10085298

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.