Rac Horoscop 2015

ID-10085290Rac Horoscop 2015: Câștigi, cheltuiești, bussinesman te numești

Anul trecut (2014), Racii l-au avut pe Jupiter de partea lor. Chiar dacă opoziția cu Pluto le-a schimbat în ultimii ani situația partenerială (celor născuți în iunie și primele 10 zile din iulie) sau măcar viziunea asupra acestui subiect, iar Uranus, din 2011, și-a propus să le schimbe viața cu totul, măcar anul trecut au avut de unde alege. Oportunități au fost, entuziasm și realizări, de asemenea. Racii nu prea agreează schimbarea, dar acum au fost nevoiți să se adapteze din mers. Înnoire, situații nemaiîntâlnite, progres – sunt cuvintele de ordine ale acestei perioade.

Anul acesta, Jupiter a trecut cu sacul de bunătăți în casa banilor câștigați prin eforturi proprii. De aceea, prima parte a anului 2015 e despre bani. Cât câștigi și cum îi cheltuiești. Banii au fost și până acum o preocupare, doar că din toamna anului trecut, ai început să te și bucuri de ei. Jupiter în casa banilor, bine aspectat, îți aduce o sumedenie de oportunități, dar și obligațiile cresc pe măsură. În plus, Venus în Leu, din iunie până în septembrie, în aspect, pe rând, cu aproape toate planetele zodiacului, crește importanța domeniului financiar. Vara asta banii sunt subiectul zilei, în strânsă relație cu serviciul sau sănătatea, străinătatea, cariera și poziția socială. Șansele de câștig și schimbare din iunie se finalizează în iulie, când Marte îți dă energie, iar intuiția te ajută să iei cele mai bune decizii. În august, multă agitație în domeniul banilor, câștigați și/sau cheltuiți.

Saturn în tranzit prin Săgetător (timp de doi ani și jumătate de-acum înainte) ar putea să îți aducă probleme de sănătate, oboseală și un tonus scăzut. Sau poate fi vorba despre probleme la serviciu, un job mai dificil, lucrurile se mișcă greu, chiar dacă nu lipsite de satisfacții și realizări. Casa carierei e în schimbare, merge cu motoarele în plin, s-ar putea să primești responsabiltăți noi până în iunie sau în toamnă. Fie că e vorba de serviciu sau sănătate, atenție la confuzii! Sunt posibile diagnostice greșite sau terapii nepotrivite, din pricina cuadraturii lui Saturn din Săgetător cu Neptun din Pești. Sau îți faci planuri nerealiste legate un studiu, o bursă, relațiile cu străinătatea. Folosește lunile de vară (iulie – septembrie) pentru tratament, odihnă și revitalizare.

Octombrie și noiembrie sunt luni excelente pentru scris, planuri și idei, comunicare și călătorii, negocieri avantajoase, în strânsă legătură cu iubirea, copiii, partenerul de viață sau de afaceri. Poate îți găsești iubirea într-o călătorie sau, dacă ești deja într-o relație, copiii obțin un premiu, se înscriu la un curs sau primesc o bursă de studiu. Sau o iubire se sfârșește brusc, pentru a face loc alteia noi. Oricare din variante e benefică Racilor, care au o perioadă bună, în care ideile lor sunt bine primite, iar proiectele lor devin realitate.

 

BERBEC

BERBEC

taur

TAUR

GEMENI

GEMENI

LEU

LEU

fecioara

FECIOARĂ

balanta

BALANȚĂ

scorpion

SCORPION

sagetator

SAGATĂTOR

capricorn

CAPRICORN

varsator

VĂRSĂTOR

PESTI

PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.