Concurs Atentie

FullSizeRender1CONCURS

Pe 10 ianuarie 2015 s-a încheiat concursul ciocolatei „Atenție”. Câștigătoarele concursului sunt Oana Enache și Violeta, care vor primi fiecare câte 6 ciocolate „Atenție!”

Vă așteptăm cu noi concursuri și surprize!

Vrei Atenție?
Atenție e un brand nou de ciocolată cu lapte, în tablete de 80 de grame, ambalate original, cu mesaje personalizate, atractive, inedite, special gândite pentru cele mai diverse ocazii în care pot fi oferite cadou (sărbători, aniversări etc).
Ciocolata Atenție! este un produs 100% românesc și se găsește în rețeaua de magazine Auchan, In Medio, Relay, Profi, a benzinăriilor MOL, dar și din magazinele de retail tradițional.
Dacă ai chef să te înfrupți din ciocolată sau să o oferi cadou, participă la concurs! Avem două premii a câte 6 ciocolate în ambalaje diferite, soluția perfectă pentru momentele în care cumpărarea unui cadou reprezintă o problemă de timp și de inspirație.
Pentru a le câștiga, iată ce trebuie să faci:
1. Dă like la pagina de facebook 24 life.ro
2. Răspunde în secțiunea de comentarii la întrebarea: „Care este desertul tău preferat?”
Durata concursului: 24 decembrie – 10 ianuarie
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe mail, în dimineața zilei de 11 ianuarie. Succes!
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.