Concurs Life Care Biotissima Face Serum cu Pentavitin®

După cum știți, pe 14 februarie 2015 s-a încheiat concursul Life Care Biotissima Face Serum, ne bucurăm să vă anunțăm numele câștigătoarelor:

1. Râmniceanu Marica, din Galați
2. Corina Cosa, din Iași
3. Elena Claudia Sandu, din Pitești

Vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm cu noi concursuri!

 

24life și Life Care te provoacă la concurs!

Life Care Biotissima Face SerumRăspunde la întrebarea:

“Ce te face să te simți frumoasă?’’

(poate fi un gest sau o privire, rochia sau pantofii preferați, o schimbare de culoare a părului sau a machiajului, o cremă, un parfum, un accesoriu etc.) Așteptăm răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii, părerile voastre sunt importante pentru noi.

Pentru cele mai frumoase răspunsuri, Life Care a pregătit 3 premii ce constau în Biotissima Face Serum cu Pentavitin®, un ser ce hidratează tenul instantaneu și în profunzime.

Știai că un ten bine hidratat își păstrează tinerețea mult mai mult timp? Serul Biotissima exact de hidratare se ocupă. Are o formulă unică, cu un complex de ingrediente revoluționare, care asigură o hidratare optimă a tenului și reducerea ridurilor, contribuind realmente la întinerirea pielii.

Cel mai important ingredient al acestui ser este Pentavitin®, un complex 100% natural, obținut din plante, ce asigură o hidratare imediată și în profunzime a pielii.  Pentavitin®-ul a primit, în 2012, titlul de cel mai inovator ingredient, de la BSB Cosmetic Association și PCHI (Personal Care and Home Care Ingredients Trade Show), două organisme de talie mondială în domeniu.

Pentavitin-ul este considerat un “magnet” al umidității în piele, atrăgând și reținând apa. Secretul lui vine din faptul ca are o structură identică de carbohidrați cu cea a pielii umane, pe care o menține hidratată mai mult timp. Proporția specială de carbohidrați din formula Pentavitin-ului îl face practic cel mai de durată hidratant al pielii existent la ora actuală.

Îl găsiți pe: www.life-care.com/BiotissimaSer

Concursul se desfășoară în perioada 14 ianuarie – 14 februarie 2015. Succes!

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.