Concurs Cupio® aniversează 3 ani

lantisor cupio2

La încheierea concursului „Cupio aniversează 3 ani”, Cupio anunță câștigătoarele! Ele sunt Ramona și Gențiana – felicitări! vom lua legătura cu voi pe mail pentru date privind adresa de livrare a mult râvnitului lănțișor Purple Flower. Vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm cu noi concursuri.

La aniversarea a 3 ani online, site-ul de shopping Cupio®  îţi face un cadou prețios!
Poţi câştiga un lănțișor cu pandantiv (2 premii), dacă răspunzi la întrebarea: “Ce produs de pe www.cupio.ro ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta?”
Răspunsurile câştigătoare vor fi desemnate de Cupio®, prin tragere la sorţi.
Poţi câştiga unul dintre cele 2 premii, fiecare constând  într-un lănțișor Purple Flower, realizat cu elemente Swarovski, accesoriul perfect pentru a transforma orice ţinută într-una deosebită.
Cristalele Swarovski au nuanţe de mov cu sclipiri, lănţisorul e realizat din aliaj metalic non-alergic de cea mai bună calitate. Îl găseşti aici:  http://cupio.ro/lant-swarovski-elements-purple-flower
Așteptăm răspunsurile voastre, pe această pagină, la secțiunea Comentarii, până în data de 20 aprilie, iar pe 22 aprilie vom anunța câștigătoarele.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.