Concurs Biotissima Unique Moments de la Life Care

Astăzi, 18 decembrie 2014, s-a încheiat concursul Biotissima Unique Moments. Ne-au plăcut toate răspunsurile, gândurile voastre sunt importante pentru noi. Deși ne-a fost greu să alegem câștigătoarele, ne-am oprit, în cele din urmă, la următoarele 5 nume: Livia Ioana, Bagiu Melinda, Viorica, Lăcrămioara și Popa Maria, care vor primi de la Life Care câte un parfum Biotissima Unique Moments. Vă mulțumim pentru participare, vă așteptăm și data viitoare să ne împărtășiți din dorințele și experiențele voastre.

24life și Life Care vă doresc Sărbători fericite!

 

Răspunde la întrebarea:

Un parfum elegant, energizant: apă de parfum Biotissima Unique Moments, 60 lei/50 ml, www.life-care.com. Note de vârf: coacăze negre și pară, la mijloc stânjenelm iasomie și floare de portocal, note de bază paciulim boabe de tonka, vanilie și praline

Un parfum elegant, energizant: apă de parfum Biotissima Unique Moments, 60 lei/50 ml, www.life-care.com. Note de vârf: coacăze negre și pară, la mijloc stânjenel, iasomie și floare de portocal, note de bază paciuli, boabe de tonka, vanilie și praline

De ce momente unice îți amintește parfumul tău?

Ce amintiri frumoase din viață îți evocă parfumul tău? O vacanță perfectă, un loc memorabil, întâlnirea cu o persoană dragă, un eveniment special? Lasă-te purtată de amintiri și emoții și scrie-ne câteva rânduri despre ele. Cel mai frumos și original răspuns va primi cadou noul parfum Biotissima Unique Moments, de la Life Care. Un parfum special, rafinat si elegant, perfect pentru serile pline de fast ale sfârșitului de an.

Pentru a răspunde la întrebare, te rugăm sa folosești rubrica de comentarii din josul paginii. Toate răspunsurile vor fi publicate pe această pagină. Așteptăm răspunsurile voastre până pe data de 17 decembrie. Succes!

 

24life.ro și life-care.com

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.