Cosmin Cernica, impresii de la BAFTA 2020

Cosmin Cernica, blogger şi influencer român de succes stabilit la Londra, a fost invitat anul acesta la ceremoniile BAFTA. Nu-i puţin lucru să respiri acelaşi aer cu reprezentanţii cei mai de seamă ai regalităţii britanice sau cu nume celebre în industria internaţională de entertainment, publicitate sau media. De aceea am fost curioşi şi un pic invidioşi pe Cosmin, de ce să nu recunoaştem. Am vrut să aflăm cum a ajuns acolo şi câte ceva din culisele evenimentului, iar el a avut amabilitatea să ne povestească…

Cosmin Cernica BAFTA 2020

Cosmin Cernica pe covorul roşu la Premiile BAFTA 2020, într-o ţinută semnată Tom Rebl, designer stabilit la Milano (acelaşi look a avut şi Billy Porter). Pantofi: Roberto Cavalli. FOTO: Ana M. Wiggins

24life.ro: Cum ai ajuns la ceremonia premiilor BAFTA 2020?

Cosmin Cernica: Am fost invitat de catre compania de telefonie mobila EE, sponsorul oficial BAFTA, care în fiecare an invită bloggeri şi influenceri de top pentru a merge şi a suţine brandul, a trăi emotiile de pe covorul roşu alături de actori de talie mondială şi a le publica, la rândul lor, pe reţelele de socializare. Anul acesta compania EE a prezentat în premieră mondială şi prima rochie 5G, purtată de frumoasa prezentatoare britanică Maya Jama. Cu ajutorul unui filtru special creat, publicul putea vedea cum rochia îşi schimbă designul în totalitate, live”. (Practic, rochia bleu a prezentatoarei s-a transformat chiar sub ochii privitorilor uluiţi, într-o strălucitoare rochie galbenă cu strassuri, printr-o simplă apăsare de buton de smartphone – nr).

24life.ro: Care a fost atmosfera, ce te-a impresionat cel mai mult?

Cosmin Cernica: Atmosfera premiilor BAFTA este cu adevărat una magică. Cred că totul contribuie la această stare de graţie, de la clădirea Royal Albert Hall, care este impunătoare şi grandioasă până la participarea Ducelui şi Ducesei de Cambridge, care în mod natural impun un anumit respect şi totul parcă are un aer nobil. Faptul că, pentru o seară, m-am aflat sub acelaşi acoperiş cu personalitaţi ca René Zellweger, Hugh Grant, Richard Grant sau Al Pacino – a fost divin.

Mi-a plăcut foarte mult că organizatorii au ales anul acesta ca dress code-ul să fie unul sustenabil şi au fost încurajate ţinutele reciclate, lucru care nu i-a împiedicat însă pe invitaţi să strălucească.

Cu siguranţă îmi doresc să fiu invitat şi anul următor, sunt sigur că ediţia cu nr. 74 va fi la fel de strălucitoare. Şi cine ştie, poate că o să mă gândesc cumva să intru în această lume a cinematografiei, iar într-o bună zi să pot merge pe scenă pentru a ridica un premiu BAFTA!… Ştiu, îmi place să dream big.

Cosmin Cernica este blogger român şi influencer au aproape o sută de mii de urmăritori pe Insta. Absolvent al Universităţii din Birmingham, facultatea de Relații Publice, Marketing și Publicitate, Cosmin s-a stabilit la Londra. Este pasionat de modă şi călătorii, a fost editor de modă la revista Jungle şi lucrează în PR, ca reprezentant al unor branduri internaţionale recunoscute în lume (Philips, Ballantine’s, Hilton, Perrier Jouet, parfumurile ROJA). De  anul trecut, colaborează şi cu brandul românesc Wagner Arte, cu care a lansat colecţia Envol – butoni pictaţi manual cu aur pe porţelan, încrustat cu pietre preţioase. Butonii Envol au fost foarte bine primiţi la Londra, ca şi la Bucureşti sau Dubai.

Citiţi şi:

Influenceri cu adevărat sunt puţini

Wagner Arte şi Cosmin Cernica lansează Envol

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.