Pe 27 februarie, La mama aniversează 18 ani de istorie gastronomică și răsfăţ culinar, odată cu deschiderea primului restaurant cu bucătărie românească și internațională, „gustul mâncării de acasă”.
Ce au însemnat cei 18 ani pentru brand ne spune Cătălin Mahu, proprietarul localurilor La mama: „Am inaugurat zece restaurante și trei cafenele. Am oferit locuri de muncă pentru mii de oameni și am ospătat milioane de clienţi înfometati și însetaţi. 18 ani în care am rămas pe o piaţă în care restaurantele apar și dispar peste noapte și, mai mult, ne-am reinventat permanent. La Mama înseamnă astăzi o bucătărie cu gustul celei de acasă, o bucătărie românească și internaţională, dar una citadină, urbană, reinterpretată.
La mama sărbătorește luna asta „majoratul”
Așa cum la 18 ani adolescenţii încheie o etapă importantă a existenţei lor pentru a începe una nouă, a maturităţii, așa și pentru restaurantele La Mama – 18 ani reprezintă vârsta tuturor posibilităţilor; Nu mai trebuie să respecţi regulile ca un copil, dar încă nu ai responsabilităţile unui adult. Ştii că ai tot crescut în toţi acești ani, dar îţi dai seama că abia acum te dezvolţi cu adevărat: este o vârstă „dulce”; De aceea, numele acestei aniversări este „Sweet 18”.
„Sweet 18” La mama
La mama sărbătorește împlinirea celor 18 ani cu o petrecere românească, la restaurantul de la Ateneu, unde sunt invitați parteneri și prieteni ai restaurantelor, bloggeri și jurnaliști, pasionați de gătit, oenologie și lifestyle, vedete TV. Parteneri și sponsori sunt companii românești cu tradiţie. Cu totii se vor delecta cu un bufet cu preparate La Mama de bucătărie citadină românească și internaţională, vinuri românești atent selecţionate. Partener al evenimentului este și “Zestrea” by Liliana Turoiu
Despre bucătăria La mama
Versatilitate. Bucătarii La mama recunosc și preţuiesc valoarea preparatelor cu tradiţie, dar sunt deschiși și îmbraţișează tot ceea ce este nou. Preparatele clasice sunt adevărate surse de inspiraţie pentru bucătăria modernă, citadină, atât cea românească, cât și cea internaţională, de unde au „împrumutat” preparate celebre: escalop, burger. De aceea veţi regăsi acum în meniuri inclusiv midii din Marea Neagră proaspete (în sezon) alături de varză cu ciolan sau deja celebrii papanași. Bucătăria ține pasul cu tendinţele pietei și cerinţele clientului modern, pentru că totul s-a schimbat: mentalităţile, gusturile, obiceiurile de consum;
Se deschid noi orizonturi, iar restaurantele La Mama sunt pregătite să pășească într-o nouă etapă, dezvoltându-se alături de clienţii fideli și asteptându-i si pe cei mai noi, tineri (concept urban, aplicaţie pe telefon, QR code, free wifi).
Parteneriatul cu creatoarea Liliana Țuroiu a apărut firesc în cadrul proiectului cultural Zestrea, de promovare a identităţii naţionale și a valorilor autentice românești. Inițiativa are un puternic caracter educaţional, încurajând dialogul intercultural, adresat celor preocupaţi de cultură, tradiţie şi modă.
Proiectul cuprinde atât colecţia vestimentară modernă, inspirată din costumul tradiţional românesc, cât şi un album de artă şi costum, ale cărui fotografii au fost realizate în Castelul Bran, cel mai vizitat obiectiv turistic românesc. Ca un adevărat ambasador al turismului şi valorilor româneşti, Liliana Ţuroiu a promovat costumul tradiţional şi elementele autentice româneşti prin expoziţiile sale de artă şi costum contemporan
CONCURS La mama
Cu ocazia acestui eveniment de amploare, restaurantele La mama vrea să-și răsplătească clienții fideli și admiratorii bucătăriei brandului, invitându-i la petrecere! Pentru că nu poate să-i invite pe toți cei care i-au trecut vreodată pragul, organizatorii s-au gândit la un concurs cu 18 premianți, iată regulile concursului și în ce constă premiul:
Premiul 1: o invitaţie pentru o persoană la evenimentul privat de aniversare 18 ani – „La Mama Sweet Eighteen, Denim & Ro. Party” – din data de 27 februarie 2017, ora 19:30, La Mama Ateneu și
Premiul 2: un voucher în valoare de 100 lei pentru o cină de două persoane într-unul din cele 6 restaurante din București în luna martie 2017.
Ce trebuie să faci ca să câștigi acest premiu: să dai like sau share acestui articol pe pagina ta de facebook. Să pui un comentariu la această postare pentru 24life.ro (pe facebook sau în comentariile de pe site) în care să spui ce îți place să mănânci La mama sau care este felul tău de mâncare preferat, în general. Cel mai apreciat răspuns va fi premiat.
Durata: 10 – 26 februarie 2017, pe 26 februarie anunțăm câștigătorul.
- OPI cucerește topurile toamnei cu noua colecție Metallic Mega Mix - September 8, 2024
- IKEA a aflat de ce dormim prost și cum ne îmbunătățim somnul - September 8, 2024
- Cel mai puternic tratament anti-aging – noutatea zilei de la Paula`s Choice! - September 4, 2024
Comments
4 Responses to “La mama aniversează 18 ani de la deschiderea primului restaurant”
Imi plac coastele de porc de la La Mama. Cred ca le-am incercat acum vreo 10 ani, in restaurantul de la Delea Noua (sau Veche, nu mai stiu). Mi le mai amintesc si acum 🙂
de La mama, iubesc cam toate mancarurile, dar ador ciulamaua de pui cu mamaliguta,frigaruile asortate si nu in ultimul rand clatitele cu ciocolata.La rest.La mama din calea Calarasi este o atmosfera super si imi place sa vin cat de des pot acolo
Cand aud de La Mama deja imi vine in minte cea mai delicioasa mancare, ador ciulamaua de pui, dar mai ales cea facuta de La Mama.
Este un loc ce isi merita varsta si ii doresc la cat mai multi ani.
Mmmmmmm..am multe lucruri preferate printre care foarte multe deserturi,dar pentru ca mi-am amintit de delicioasa pulpa de rata cu varza rosie calita si am imghitit in sec,am sa o nominalizez pe aceasta azi 🙂