Licitaţie descrescătoare, în premieră pe piaţa românească de artă

Licitaţie descrescătoare – o premieră pe piața românească de artă şi o ocazie rară pentru amatorii de artă şi toţi cei care îşi doresc să investească în tablouri şi bijuterii. Organizată de Artmark sub brandul Hanul cu Tei, licitaţia cuprinde stocul de artă românească şi europeană şi de bijuterie al unei cunoscute galerii din Bucureşti.

licitaţie descrescătoare tablouri şi bijuterii

Data  de 11 aduce o licitație fără inhibiții! Prețurile o iau în jos

În weekend-ul 11-12 februarie are loc prima licitație cu preţuri descrescătoare. Cu suport organizatoric Artmark și sub brandul Hanul cu Tei, se pune în vânzare stocul de artă românească, de artă europeană și de bijuterie al unei galerii cunoscute din București.

Nudurile lui Pallady se află printre piesele de rezistență ale licitației și au prețul de pornire mediu de 1.000 euro!

Pe 12 februarie are loc partea a doua a licitației ce aduce prețuri mici – de această dată – la bijuterii. Diamante, rubine și perle chiar la timp pentru a fi dăruite de Valentine’s Day!

licitaţie premieră naţională

Licitația-eveniment se desfășoară la ARCUB-Hanul Gabroveni, cunoscut ca veche locație de comerț cu artă, splendid restaurată de Primăria Capitalei. Evenimentul se adresează pasionaților de artă, investitorilor, dar și cumpărătorilor de ocazie, ce doresc să experimenteze o licitație descrescătoare. Licitaţie descrescătoare!

Întreaga ofertă poate fi vânată de pe acum pe: www.artmark.ro.

Citiţi şi Adjutecată la un preţ de 21 de ori mai mare!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.