Wagner Arte şi Obsentum, împreună pe val

Wagner Arte ne invită în showroom-ul din Cotroceni să descoperim esenţele naturale şi unice ale parfumurilor Obsentum şi colecţia de bijuterii The Journey, 25 de piese pictate manual.

Obsentum Wagner Arte

Wagner Arte ne invită în două călătorii, simultan. Două poveşti ce au în comun creativitatea, unicitatea, arta şi inovaţia. Iar curiozitatea şi pasiunea pentru povesti captivante vor fi partenerii ideali de drum.

THE JOURNEY IS THE DESTINATION

O călătorie spre albastrul intens al oceanului. În acest moment, Ocean Leather face valuri în OBSENTUM. Este cea mai recentă călătorie olfactivă MEMO, memorabilă prin notele marine şi
acordurile profunde de piele. Cu ajutorul fiecărui ingredient intens
care compune Ocean Leather, MEMO reuşeşte să refacă harta senzorială a călătoriilor pe apă.

THE JOURNEY. THE CHILDHOOD

O călîtorie înapoi în timp. Casa Wagner Arte prezintă în premieră, în OBSENTUM, colecţia The Journey, care conţine 25 de piese realizate si pictate manual. Montajul curajos şi inedit al pietrelor preţioase cu porţelanul şi metalul, culorile splendide şi vii sunt cartea de vizită a casei româneşti. Fiecare piesă de bijuterie din această colecţie este o călîtorie spre acel prim sentiment al iubirii, care ne-a hrănit în anii copilăriei, iar drumul este marcat de simboluri jucauşe.

“Va fi plăcerea noastră să te surprindem în călătoriile pe care vrei să le faci in magazinele Obsentum şi showroom-ul Wagner Arte, cu 20% off.” Pentru comenzile online, foloseste codul OBSENTUM20. Oferta valabilă pana la 31 august, 2020.

Citeşte şi: Wagner Arte la Târgul de la Amsterdam

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.