Horoscop 2015

Image courtesy of nirots at FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of nirots at FreeDigitalPhotos.net

Horoscop 2015 – din punct de vedere astrologic, un an mai bun decât cel precedent, cu oportunități pentru toată lumea. În prima jumătate a anului, Leii, Berbecii și Sagetătorii sunt favorizații astrelor. În a doua jumătate, e rândul Fecioarelor, Capricornilor și al Taurilor să se înfrupte din coșul cu bunătăți.

Atmosfera generală

Leii, Berbecii și Săgetătorii rămân zodiile vedetă și privilegiații astrelor și în prima jumătate a anului 2015, mai precis până pe 11 august, când Jupiter, marele benefic, își încheie trecerea prin zodia Leului și intră în Fecioară. În Leu, Jupiter e entuziast, plin de energie. Și mai ales, nu e singur. El va primi de la Uranus și Saturn raze prietenoase, încărcate de motivație și forță, într-o conjunctură astrală puternică, o piramidă în semne de foc, în stare să miște munții. Dorința de expansiune a lui Jupiter în Leu va fi susținută de Uranus, planeta marilor schimbări, în Berbec, și Saturn, planeta rezistenței, a tenacității și a realizărilor pe termen lung, în Săgetător. Chiar dacă acestea nu vin peste noapte și cer efort și perseverență, odată împlinite, își vor face simțite efectele timp de mulți ani de-acum înainte, în diverse domenii de viață, în funcție de astrograma natală a fiecăruia.

Martie se anunță o lună tumultoasă emoțional, când tripla conjuncție Venus-Marte-Uranus în Berbec completează efectele piramidei de foc. Îndrăgostiri bruște și pasiuni înflăcărate, rupturi zgomotoase, câștiguri sau pierderi neașteptate, norocul pare să ne surâdă celor mai mulți dintre noi, îndemnându-ne să jucăm și să riscăm, atât afectiv cât și financiar. Sunt avantajate semnele de Foc (Berbec, Leu și Săgetător) sau cei care au Ascendentul, Luna, Marte sau Venus în aceste zodii. Jupiter retrograd tinde să temporizeze lucrurile, dar Marte vă îndeamnă să acționați, promițând schimbări majore. Și pentru că tot am ajuns la promisiuni, atenție ca acestea să nu fie deșarte! Cuadratura lui Saturn cu Neptun din Pești ne poate induce proiecte iluzorii, trădări, confuzii, păreri eronate. Studiați totul cu multă grijă, mai ales Săgetătorii, care sunt entuziaști de felul lor și mai susceptibili acum să fie păcăliți de ceilalți și, involuntar, chiar de ei înșiși. De fapt, cuadratura Saturn-Neptun se va păstra vreo doi ani de-acum înainte, amintindu-ne tuturor, dar mai ales Săgetătorilor, Gemenilor, Fecioarelor și Peștilor, că lucrurile pot să nu fie ce par, că sentimentele și relațiile sunt efemere, că nimic nu durează așa cum credem sau ne așteptăm. Că idealurile pot să zboare și să se piardă în negura hărțuielilor de fiecare zi, că oamenii pot dispărea și ei, și că ar fi bine să ne bucurăm de ceea ce avem deja și să trăim în prezent, conștienți că proiectele pe termen lung pot suferi modificări.

În iunie pierdem beneficiile piramidei în semne de foc, întâi din cauza lui Saturn, care retrogradează în Scorpion timp de 3 luni, și apoi din pricina lui Jupiter, care intră pe 10 august în Fecioară, unde va sta timp de un an. De aici, el va susține semnele de Pământ (Fecioară, Taur și Capricorn) îndemnâdu-ne pe toți să fim cu picioarele pe pământ și capul… tot pe pământ, adică mai atenți la aspectele materiale. Vom fi mai ancorați în ”aici și acum”, mai rezervați în aprecieri și estimări financiare, mai ponderați în cheltuieli, parcimonioși cu avutul personal și chibzuiți în investiții.

Berbec

HOROSCOP 2015 BERBEC

Taur

HOROSCOP 2015 TAUR

Gemeni

HOROSCOP 2015 GEMENI

Rac

HOROSCOP 2015 RAC

Leu

HOROSCOP 2015 LEU

Fecioara

HOROSCOP 2015 FECIOARĂ

ID-10085293

HOROSCOP 2015 BALANȚĂ

ID-10085294

HOROSCOP 2015 SCORPION

ID-10085295

HOROSCOP 2015 SĂGETĂTOR

Capricorn

HOROSCOP 2015 CAPRICORN

Varsator

HOROSCOP 2015 VĂRSĂTOR

Pesti

HOROSCOP 2015 PEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: http://www.freedigitalphotos.net, courtesy of admr

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.