Horoscop 2017 Balanță: Proiecte mari, ambiții pe măsură

7Horoscop 2017 Balanță

Persoanele născute în ultima decadă a Balanței sunt vedetele zodiacului până în toamna lui 2017 – perioadă în care Jupiter le tranzitează Soarele natal, în aspect bun cu Saturn.

Jupiter în casa întâi te îndeamnă la gesturi mari, care să te pună în valoare. Și chiar dacă nu o faci, oamenii au cumva impresia că ocupi o poziție socială mai înaltă decât este aceasta în realitate. O perioadă excelentă pentru dezvoltare personală și cunoaștere de sine.

Un an în care ai planuri mari, lumea devine brusc prea mică pentru proiectele tale ambițioase. Dacă ele sunt legate de drumuri, afaceri, studiu și scris – au toate șansele să se împlinească, cu efecte importante și durabile. Se poate ca tatăl tău să aibă o influență mai mare asupra ta sau capătă un rol important în atingerea țelurilor tale personale.

Careul Jupiter – Pluto poate să îngreuneze situația în familie/casă/cămin. Orice proiect legat de casă sau de părinți poate întâmpina dificultăți până în toamnă. Deși probabil că Pluto te îndeamnă de mulți ani la schimbare, amână momentul pentru sfârșitul anului sau prima parte a lui 2018. Nici în domeniul partenerial nu este un moment bun de acțiune, pentru că Jupiter peste Soarele tău e în opoziție cu Uranus și modificările (bruște și incontrolabile) impuse de acesta. Pentru decizii parteneriale, așteaptă mai degrabă toamna lui 2018, când Jupiter intră în Săgetător și aruncă raze prietenoase lui Uranus din casa căsătoriei/alianțelor Balanțelor.

Pluto tranzitează de mulți ani sectorul familial, a venit rândul Balanțelor din a doua jumătate a zodiei să facă față transformărilor dictate de Pluto. Circumstanțele te obligă să rupi legăturile cu trecutul și cu tot ceea ce ar putea influența negativ prezentul. Casa reflectă de-acum puterea ta de influență, la propriu sau figurat. Se sfârșește o epocă, începe alta, în care ți-ai obținut un statut privilegiat și controlul asupra deciziilor comune.

Probleme cu partenerul

Balanțele din ultima decadă a zodiei ar putea avea anul acesta mari probleme parteneriale, un an în care căsătoriile și alianțele de orice fel sunt trecute prin filtrul analizei. Ce e bun se păstrează, ce nu mai e bun se aruncă, multe parteneriate se destramă, rămân doar legăturile trainice, clădite pe principii solide, în care ambii parteneri depun eforturi egale pentru păstrarea ei. Acțiunile în justiție pot avea finalizări surprinzătoare, la fel contractele și negocierile. Cooperarea e posibilă, dar nu merită sacrificiul sau compromisul.

Din toamnă, timp de un an, Jupiter îți va fi alături în casa banilor, de unde îți promite creșteri de salariu laolaltă cu o situație mai bună la serviciu, unde Neptun a adus până acum confuzie și erori, influențe nefaste și decizii greșite.

Notă: Aveți grijă cât mâncați și mai ales cât stați (pe scaun și canapea), pentru că Jupiter în trecere prin Balanță promite să vă rotunjească formele, dacă pierdeți măsura.

Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou