Horoscop 2017 Berbec. Realizări prin partener

1Horoscop 2017 Berbec

Independență, rebeliune, dorință de schimbare

Dragi Berbecuți, nu vă plictisiți nici anul acesta. Berbecii din primele două decade se bucură de prin 2011 de transformările lui Uranus conjunct cu Soarele lor natal. Anul acesta e rândul celor din ultima decadă să experimenteze schimbările majore impuse de Uranus  – de personalitate, imagine de sine, uneori și aspect fizic. Începi să te privești altfel de până acum, să ai mai multă încredere în tine. Trigonul Uranus – Saturn se menține tot anul și produce schimbări importante cu efecte pe termen lung în viața celor născuți în ultima decadă a zodiei. Le dă seriozitate și putere de concentrare, ambiție, hotărâre, corectitudine. Poate și ceva mai multă răbdare – Berbecilor, recunoscuți pentru impulsivitate și acțiuni bruște, intempestive.

Opoziția cu Jupiter, până în toamnă, le accentuează tuturor Berbecilor dorința de independență, rebeliune, lipsa de simț practic și dorința de nou. Libertatea personală capătă noi înțelesuri și dacă nu ai obținut-o până acum, anul acesta vei rupe lanțul, cu siguranță. Asta nu înseamnă neapărat divorțuri sau rupturi, atâta vreme cât partenerul îți lasă suficientă libertate de mișcare și exprimare. Dimpotrivă – până în toamnă, Jupiter în casa a șaptea îți aduce șansă prin partener și aliați, care pot fi o sursă de beneficii, extindere a orizontului și noi experiențe. Sau poate însemna o perioadă excelentă pentru partenerul tău în dragoste sau afaceri.

Jupiter bine aspectat de Saturn te susține în demersuri legale, negocierea contractelor și atragerea de asistență și cooperare din partea celorlalți. Bucură-te de ajutor, dar ajustează-ți așteptările parteneriale și nu lua totul ca și cum ți s-ar cuveni,

Ajustează-ți așteptările și temperează-ți entuziasmul

În februarie – martie e recomandată prudență și grijă pentru sănătate, căci tranzitul lui Marte prin Berbec peste Uranus și în opoziție cu Jupiter poate predispune la vătămări diverse, accidente, în special la cap sau față. Este și o perioadă tumultoasă emoțional, când Venus și Marte îți pot aduce îndrăgostiri bruște în călătorii sau o persoană aflată la distanță, oportunități în continuarea studiilor (masterate, doctorate, burse) contracte cu străinătatea. La fel toată luna mai, când Venus micul benefic te vizitează cu sacul plin de farmec și șanse.

În iunie, Venus îți rotunjește contul, iar în septembrie îți aduce iubirea vieții sau bucurii de la și prin copii. Ultimele trei luni ale anului promit surprize plăcute în domeniul banilor și a bunurilor primite, moșteniri sau cadouri consistente. Jupiter în Scorpion în casa a opta e tranzitat de toate planetele ușoare (Soare, Venus, Mercur, Marte) – e multă agitație în domeniul finanțelor comune, rezultatul e mai greu de estimat. Jupiter include potențial de creștere și noroc, mai ales în sextil cu Pluto din Capricorn și poate aduce o perioadă (un an) de prosperitate în cuplu.

Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou