Horoscop 2017 Săgetător – Îți extinzi cercul de relații

9Horoscop 2017 Săgetător

Jupiter e chiar stăpânul vostru, dragi Săgetători, iar din toamna lui 2018 o să reverse timp de un an asupra voastră coșul cu bunătăți. Până atunci, stă în Balanță cea mai mare parte a anului 2017, în sectorul prietenilor și al speranțelor voastre.

Poate că ceea ce realizezi acum nu îți aduce fericire imediată sau bucuria la care te așteptai, dar întâmplările acestei perioade se vor dovedi benefice pe măsură ce trece timpul. Îți crești cercul de prieteni, poate că familia se mărește cu un nou membru. Te angajezi mai mult în activități publice sau organizații, iar acest lucru îți lărgește perspectiva și cercul de cunoștințe și relații – care, la rândul lor, se vor dovedi benefice. Jupiter în Balanță trimite raze prietenoase spre casa parteneriatelor, în mod special norocoasă în iulie, când Venus tranzitează semnul Gemenilor și îți aduce alianțe bune; sau o șansă pentru partener.

Din octombrie, Jupiter intră în Scorpion și în aspect bun cu Neptun te sprijină în proiectele cu familia sau cele casnice/imobiliare. Un an în care poți să îți extinzi spațiul de locuit, să redecorezi etc.

Sectorul finanțelor e în continuă transformare și frustrare sub acțiunea lui Pluto, dar cunoaște un reviriment din octombrie, sprijinit de Jupiter, care îți oferă o protecție discretă. Un binefăcător ascuns sau o activitate în slujba celorlalți ar putea să îți aducă câștiguri nesperate.

Ajutorul apare de unde te aștepți cel mai puțin

Jupiter în aspect bun cu Neptun îți crește intuiția și energia, abilitatea de a-ți depăși temerile și grijile ascunse. Orice ajutor ai cere, îl primești rapid, uneori de unde te aștepți mai puțin.

Sfârșitul de an te prinde plin de farmec și carisma, drag Săgetător, cu Venus și Soare în tranzit prin zodia ta natală. Pe 31 decembrie, Saturn iese pentru multă vreme din zodia ta, după aproape 3 ani în care te-a pus la muncă grea și asumarea de responsabilități. O perioadă frustrantă, dar în care ai și realizat lucruri care altădată păreau imposibile – e pe cale să se încheie. Atenție însă, în 2018 Saturn va intra în Capricorn, în casa banilor Săgetătorului – urmează o perioadă de 2-3 ani de restricții financiare, câștiguri obținute greu, transformări profunde, cu efecte pe termen lung (conjunct cu Pluto).

Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou