Horoscop 2017 Fecioară: Creșteri de salariu

6

Horoscop 2017 Fecioară

Dragi Fecioare, dacă n-ați primit până acum mărirea de salariu așteptată, până în octombrie ar fi cazul să se întâmple minunea. Asta pentru că Jupiter, bine aspectat de Saturn, stă mai tot anul în casa banilor voștri. Dacă nu vi se mărește salariul, poate primiți bani dintr-un contract oarecare sau chiar de la familia extinsă. Oricare ar fi sursa, banii trebuie să vă rotunjească și propriile conturi. Poate nu atât cât v-ați dori, căci Jupiter e ușor „jenat” de Uranus și Pluto, dar măcar cât să vă ofere o oarecare protecție pe termen lung. Vestea bună de la serviciu ar putea să apară pe la mijlocul lui februarie – stay tuned!

Aspectul mai poate însemna sfârșitul unei perioade lungi și începutul alteia, în care banii și casa sunt strâns legate. Dacă v-ați dorit o schimbare imobiliară, iar Saturn a îngreunat până acum lucrurile, s-ar putea să vă permită o mare realizare în domeniu în 2017, sprijinit de Jupiter și Uranus. Dacă acest lucru nu se întâmplă, totuși, trebuie să mai așteptați până în ianuarie 2018, când Saturn iese din Săgetător (care reprezintă casa, familia, căminul pentru Fecioare) și eliberează sectorul vostru imobiliar, timp de vreo 27 de ani.

De ani buni, Pluto îți transformă profund și subtil relația cu iubirile și copiii. Rău aspectat de Uranus și Jupiter, Pluto vorbește despre manipulare și control – ai grijă cum îți folosești puterea și cum te lași la rândul tău sub influența persoanelor importante pentru tine.

Neptun în casa parteneriatelor poate să dea celorlalți păreri greșite despre tine sau confuzie în acest sector. Poate că așteptările au fost prea mari, de ambele părți. Nu-ți face griji, ceața se risipește din toamna lui 2017, când Neptun va fi excelent aspectat de Jupiter. Configurația benefică se păstrează până în toamna anului 2018 și vă permite lămuriri și reconcilieri, reajustarea reciprocă a percepțiilor și imaginii conform cu realitatea, legăturile și alianțele realizate în această perioadă pot avea o importantă componentă spirituală, intuitivă sau senzuală.

Șanse în studiu, afaceri, scris și călătorii

Trecerea lui Jupiter în Scorpion promite din toamnă contracte avantajoase, colaborări, șanse în afaceri și proiecte, extinderea ariei de studiu, succes în scris, călătorii și activități promoționale. Relații bune cu frații și surorile, care pot înregistra o creștere a statutului.

Septembrie – octombrie sunt lunile voastre bune, când planetele benefice vă tranzitează zodia deșertând la voi sacul cu bunătăți. Veți fi mai simpatizate și căutate, dragi Fecioare, primiți vești bune legate de dragoste și copii, sunteți mai vesele și mai dispuse să vă bucurați de viață.

În noiembrie, atenție la cheltuieli, trecerea lui Marte prin casa banilor ar putea aduce câteva neprevăzute, poate cu copiii sau partenerul de viață.

Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Redactia
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou