Horoscop 2017 Gemeni: Noroc în dragoste

3

Horoscop 2017 Gemeni

Saturn stă din 2015 în casa parteneriatelor voastre – anul acesta este și ultimul – perioadă în care influențează Gemenii din ultima decadă. Ceilalți au experimentat deja influențele lui Saturn în opoziție cu Soarele lor – doi ani de testare a maturității și înțelepciunii, ca și a dorinței de a-ți corecta greșelile și a merge mai departe. Integritatea, generozitatea și onestitatea ți-au fost puse la îndoială de persoane în poziții de autoritate, poate că ai adunat o mulțime de dezamăgiri și frustrări și nu vezi prea bine succesul, iar finalul anului te prinde cu orgoliul ușor șifonat – dar ți-ai învățat lecția. Saturn e acum bine aspectat de Uranus și, până în octombrie, și de Jupiter, ceea ce înseamnă că lecțiile de viață sunt mai ușor de înțeles și chiar însoțite de realizări și schimbări favorabile importante, pe termen lung.

Jupiter e în casa iubirilor și a copiilor din septembrie anul trecut, în sextil cu Saturn și în trigon cu Soarele vostru natal, până în octombrie 2017 – o perioadă de grație, cu șanse în general și în relații armonioase și pentru copii, în special. Probabil că nu câștigi la Loto și nici nu găsești comoara visurilor, dar dorințele tale pentru o viață mai bună își găsesc cumva o cale de a se împlini. Îți permiți mai multe achiziții pentru bucuria sufletului – poate un obiect de artă sau vestimentar de lux; sau vacanța visată. Creativitatea ta e la cote maxime și te ajută să te dezvolți și să crești, atenție la așa zișii prieteni (Jupiter în opoziție cu Uranus din casa prietenilor), care ar putea să-ți aducă surprize neplăcute, mai ales în februarie, când Marte și Venus tranzitează Berbecul și planeta Uranus. În schimb, iubirea și pasiunea sunt la cote maxime în februarie-martie, în aspect bun cu Saturn din casa căsătoriei și a parteneriatelor – lucru care ar putea aduce un partener mai serios și mai implicat sau chiar oficializarea unei relații. De asemenea e o perioadă excelentă pentru copii și educația acestora.

Responsabilități noi la serviciu

Din octombrie, Jupiter trece în casa serviciului și sănătății, unde va sta timp de un an cu oportunități diverse, expansiune și dorința de a realiza proiecte ambițioase. În noiembrie e foarte bine aspectat de Soare și Venus – fii cu ochii pe șanse, ca să le poți recunoaște și folosi ca atare. În decembrie, Soarele și Venus tranzitează casa căsătoriei și parteneriatelor, peste Saturn aflat la ultimele grade din Săgetător – un moment bun pentru propuneri parteneriale norocoase și serioase, cu efecte pe termen lung.

O mențiune pentru banii câștigați prin eforturi proprii – șanse de redresare în august, când Venus tranzitează Racul. Dar, atenție! – în opoziție cu Pluto în casa banilor obținuți prin ceilalți. În iunie-iulie tot acolo se află și Marte – așadar, prudență financiară, atenție la cheltuieli în general. Un om avizat… nu-și pierde capul și portofelul.

Nu uitați să verificați și predicțiile pentru Ascendent!

1

BERBEC 2017

2

TAUR 2017

3

GEMENI 2017

4

RAC 2017

5

LEU 2017

6

FECIOARĂ 2017

7

BALANȚĂ 2017

8

SCORPION 2017

9

SĂGETĂTOR 2017

10

CAPRICORN 2017

11

VĂRSĂTOR 2017

12

PEȘTI 2017

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou